baby xnk makan

sentiasa offer mknn. bby dah 6 bulan 11 hari. tp xnk . nk suap sesudu pon jenuh. awal2 elok je makan. skrg dah xnk. dah buat cara 2 jam selepas nyusu then offer mkn pon xnk. tp mrengek. nyusukan ok pulak. bby kuat nyusu. gigi ada 2 batang bhgian bawah. kncing berak smua ok. xtau dah apa cara nk buat untuk dia bukak mulut makan. tengok bby lain 6 bulan lebih semangkuk habis mkn. normal ke? bila bby akan teruja btul2 nk mkn? #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Baby bila da start tumbuh gigi dia mmg ada mood tu xnk makan sbb dia x selesa…gusi dia gatal…or bengkak…cuba dlu bg makanan sejuk…mcm buah tembikai ke…lpas tu bg dia makan sikit2…kena pandai tackle…semoga dipermudahkan ye

Hari2 are buat oral stimulation? Bersihkan gusi dan lidah selepas makan tak?

2y trước

brsihkan gusi dgn lidah dia time mandi. 2x shari.