keputihan

hi semua...nk tya preggy 35 weeks normal ke keputihan tu keluar,& klu penat ia akan byk keluar & pantyliner ape yg sesuai. sbb rase pki pantyiner lgi byk kluar..kly x pki x selesa pulak?

2 Các câu trả lời

Keputihan klau xberwarna n berbau ok. Tp klau still risau better jumpa doc. Nanti dia amik sample n bg ubt insert bwh. Sy lps guna ubt tu trus kurang kputihan. Btw panty liner tu.. Klau sy pun pkai tu akn jd mkin byk. So sy xpkai panty liner. Sy guna tuala good morning tu. Lipat2.. N pkai tu. Sbb dia lagi meresap air kan. Klau miss v kering je.. Tu better utk keputihan. Selesa jgak pkai. Sbb lembut.

5y trước

Wc

Keputihan kalau tak silap memang kalau kita makin penat lagi banyak keluar . Kalau tak mengandung pun macam tu . Saya tak selalu ada keputihan , bila ada aktiviti seharian penat baru keluar . Dari dulu saya guna pantyliner libress warna hijau , nipis je , selesa , dia tak cepat tertanggal . Ada setengah brand lain bila pantyliner tu nipis dia senang tertanggal

5y trước

okey...tq🙂,sebab takut punca dari pantyliner yg x sesuai,sbb sy pki kotex ..org kte x elok pki panty yg ade greentea tu ye?