hcg upt

Hi semua..nak tanya lah Hmmm siapa buat test sendiri upt beli farmasi positif terang lagi double line tu. Tapi bila pegi hospital buat urine test upt result negatif. #5weeks Doc pulak cakap kemungkinan baby tak jadi. Eh banyak lagi la doc cakap semua negatif2 je ?

16 Các câu trả lời

Sy detec pun masa 5 weeks. Time pi klinik doc kata x yah scan pun x nmpk apa. Sy dtg blk 7 weeks trus nmpk heartbeat baby

sme lah.. bry pgi tdi jumpe doc.. after 3 kli test sendiri positive.. tpi doc ckp sye tk mengandung

4y trước

pregnnt ...tpi sye misscariage on 6 weeks... takde rezeki..

cuba nty scan swasta mse 9-10wk. dlm msa yg sma 1-2 mgu try guna upt lg. beli yg murah2 xpe

Sy 5w. Delay 3 days period dah terang line upt. Sbb Tu brani pgi klinik cek.

ini sis yg saya ckp test upt jgn minum air . kadang3 iya punca jugakk

better follow clinic lain