Sesi Tanya Pakar Bersama Puan Mas (Market Researcher) - Confinement Consultant

Makanan Pantang Semasa Mengandung! Hi Semua! Kehamilan adalah zaman yang membahagiakan, namun terdapat banyak mitos dan pandangan tentang makanan pantang semasa mengandung. Tidak mustahil bakal ibu hamil merasa bingung tentang makanan yang sepatutnya dielakkan dan yang sebenarnya selamat untuk dikonsumsi. Adakah makanan pantang semasa mengandung hanya mitos semata-mata? Benarkah makanan tertentu dapat mempengaruhi perkembangan janin? Apakah pandangan pakar tentang makanan laut, kafein, dan makanan mentah semasa mengandung? Jika anda ingin mengetahui kebenaran tentang makanan pantang semasa mengandung, jangan lepaskan peluang untuk bertanya dan mendapatkan jawapan daripada pakar kami, MissMasz. Sila ambil perhatian bahawa hanya soalan yang berkaitan dengan topik ini dan tarikh sesi yang ditetapkan akan dijawab.

Sesi Tanya Pakar Bersama Puan Mas (Market Researcher) - Confinement Consultant
13 Các câu trả lời

betul ke makan sushi /pulut boleh buatkan baby kembung perut?

1y trước

jd sayur2 sejuk boleh mnyebabkn bayi kmbong perut semua tu mitos semata2 la...