Jom lihat jantina bayi anda !

Hi semua😘 Jom kita lihat ramalan jantina bayi anda mengikut kalendar lunar cina😍 Anak lelaki ke perempuan agaknya ya? 👶🤔🤭 Jom kongsikan dengan yang lain di ruangan komen🥰 Nota : Ini cuma ramalan ya, tidak semestinya betul ya. Jangan serious sangat ya mommies🤞💋

Jom lihat jantina bayi anda !
77 Các câu trả lời

ikut kalender cina baby girl😂..tp scan baby boy nevermind la nak y penting sehat” kluar😘

Anak 1st sama.. Anak 2nd x sama.. 😂 Anak 3rd mls nak tgk daa.. 😆

4y trước

Hehe takpe tak sama pon yang penting rezeki Allah bagi kan 😘

Hihi baru ni scan lelaki..klender ni pn tgok llki gak..xksh lah mna2..yg pnting bby sihat 😊✌

4y trước

Betul tu puan. Yang penting baby sihat alhamdulillah 😘

Umur 30, hamil 12.. Alhamdulillah memang baby boy🧒 #TAPSupermoms #30thNov20

kalau ikot kalender ni...saya dpt boy..tp 3 kali dh scan nampak burger...hahaha

xthu la btul ke x.. yg slong girl sma gn graf nih..kuasa allah mgkin kebetulan

Tak betul pun. Sy dapat merah tapi yang nak keluar ni doktor sahkan lelaki😜

Nk ikut umur tahun ke or bulan?? sye bulan 9 baru genap 25....so skrg msih 24

27 bulan 7 baby girl.. ntah btul apa salah..😊😊 smoga jhak btul😂😂

Saya umo 31 bsalin Oct, scan dpt boy, tp hope sgt dpt girl mcm ikut calendar 😭

12mo trước

sis dah bersalin ke... baby ikut scan ke ikut kalendar cina ni... saya pun scan 20w boy ... tp doa selalu mudah2an dpt girl... Allah maha berkuasa kan... saya due bln 2 taun depan... lambat lagi..🤭