Mana Satu Pilihan Anda?

Hi semua! Haa, peminat teh! Mana satu pilihan anda kalau beli dekat kedai atau buat di rumah? Kongsi jawapan anda di ruangan komen, OK!

Mana Satu Pilihan Anda?
554 Các câu trả lời

Saya suka teh ais.. Setiap g kedai mamak, mesti teh ais jadi pilihan

Teh aissss😭😭 tp xboleh minum selalu dah sbb hb start drop 😌

Teh ais... Tp kne pantang dah😢 wlaupun tgh prgnant.. Sbb ad GDM..

Semua suka. Paling suka teh ais, pstu teh o ais limau bru teh ais.

Teh ais...masuk umur kndungan 7 bulan ne,making mjadi keinginannya

Teh o biasa, klu kt kedai oder teh tarik. kt gmbr xde plak 🤭

teh ais ..Hmm dgn lemon tea ais selalu minum walaupun d larang

semua xsuka ..tpi dlm tiga2 ni ,teh o ais limau boleh dtrima

Teh ais kawww 🤣 tapi skrg takleh telan , mampu tgk je..

Teh ais 🤤🤤🤤 tp kna pantang ais plk sbb ada asthma