minum air kelapa

Hi semua...baru² ni ada baca yg Dr. Imelda ckp ibu mengandung dr awal kehamilan boleh minum air kelapa, bukannya start dr 7bln baru bolah minum. Betul ke? Ada yg pengalaman sebaliknya? Sy baru 4bln..takut nak cuba. Sj tnya pendapat n pengalaman kwn² ..?

40 Các câu trả lời

Sy dri awal preggy suka minum air kelapa. Alhamdulillah xde pape ☺️

Sy 12w. Stkt ni mnum air kelapa alhamdulillah ok. Teringin sgt.

Sye minum je mse awl kehamilan tpi xkerap. Rse tringin bru minum. 😁

5y trước

Sy masih takut2 lg nk cuba 😅

yuupp btul..sya pun amlkn air klpa dri awl kndngn lgi...

boleh je, badan orang tak sama. air kelapa tak salah😀

Kalau doktor cakap boleh, boleh la tu sis 😊

Boleh je sis..saya since 2 months dah consume minum..

Elok mnum...byk khasiat nya..buat2 skrg musim panas

Sy stat minum dr awl prgnant..ank yg 1st pon sma..

Saya minum aje early pregnancy.. Doktor ckp xde pape

5y trước

Sedapp... Jgn minum y ade ditmbah gula.. Mintak tnpa gula..hehe