masalah darah tinggi

Hi semua.assalamualaikum...sy baru 22 week baru2 ni jumpa pakar dan pakar bg tarikh deliver baby 0n 37week sbb sy ade masalah darah tggi.tp ade mkn ubt darah tggi so far ade trun bp.kalau deliver baby on 37 week maksudnya kene cser ke atau cm mana.ade pnglaman kwn2 kata kene masuk ubat ade kata cser.serius nervous 1st baby .??

1 Trả lời

Biasa dia akan induce dulu... Jika ada masalah br ceaser... Base pengalaman adik ipar

5y trước

Tq dear...aamiin moga mudah semuanya