Perasaan Nak Bersalin

Hi semua.. Ape perasaan mommies nk bersalin? Cuba share.. Sy masih lagi counting days?

10 Các câu trả lời

takda rasa apa sbab tak sangka baby nak keluar awal (35week) 🤣🤣 sakit pun masa bukaan 7cm keatas. masa tu sakit memang tak terkata dah, hilang rasa malu dah 🤭🤭 lepas cucuk epidural baru tenang balik, klau awk rasa awk kuat & mampu kawal sakit contraction, tak perlu ambik epidural. tapi kebanyakkan awal2 ibu selalunya belagak taknak ambik epidural sebab terpengaruh dgn kata2 negative pasal effect epidural tapi bila dah lalui sndri sakit tu, baru la pakat setuju suntik 🤣🤣🤣 tak da bad effect sgt pun if kita amalkan gaya hidup sihat..

Masa nak bersalin saya tak rasa apa-apa cuma nak enjoy jalan-jalan🤭 Siap drive sendiri pergi hosp nak bersalin. Bila doc cek nak kene tahan warded saya nangis sebab tak puas nak enjoy 🤣

Mula2 hppy smpai contraction smpai, terus jadi terseksa menahan sakit. Hihihi. Tp Alhamdulillah harini sy lahirkan seorg baby gegirl stelah seharian menahan sakit💕

4y trước

tahniah sis dan selamat berpantang 🥳

nervous plus excited for my first baby. due saya hujung bulan january 2021 🤲🏻 semoga persalinan saya dan mommies semua lancar.

semua ada.. paling penting xsabar nk jumpa bby.. due date thn dpn inshaAllah bulan 2.. last bersalin tahun 2016 anak no 2..

haha nervous tkut smua ada. tp xsbr pun ada hehee.. 🥰🥰

takut...berdebar...seram...gembira semua ada...

Nervous, takut excited.. Bercampur baur

5y trước

Awk dah berapa minggu?

Nervous haha 😂

Exceited