Sandal for pregnancy mom

Hi semua...ada suggestion tak, jenis sandal or brand yang sesuai untuk ibu mengandung? Jenis tapak flat, sandal sesuai pakai ke mana² selain sport shoes...Ada masa saya pakai sport shoes, agak lenguh juga tapak kaki...TQ semua ?

2 Các câu trả lời

Boleh try bata... mcm sy beli selipar adidas tapak tebal.. selese smpi skrg dh 8bln.. jln mmg x skt kaki.. tp mahal ckit xpe la jnji kaki x skt... dh pki sport shoes pon kaki skt jgk...

4y trước

tq sis bg info...in shaa Allah t sy try cri...🤗

Sy mase preggy ade beli sandal dkat vincci.. Sandal tu best sgt pakai, lembut dan sejuk.. Try cari kt vincci.. Tapak dia pon xlicin