Menjadi Bapa Baru?

hello semuaaa.. due date bini saya 2. 7 2020. so bila saya boleh mula sediakan barang baby dan juga pakaian hamil untuk bini saya? dan dari segi kos macam mna?

1 Trả lời

Beli la barang sikit2 since isteri dah masok 5 bulan. Kos tu kena bnyk survey sbb de tmpt murah de mahei. Tp biasa on9 bnyk murah. Tp kureng skit la sbb kita xdpt tgk n pegg brg y kita nak tu. Beli yg bsic. Brg2 yg besa mcm stroller, katil tu, tmpt sandang bby pe semua tu beli lepas pntang.