pregnant or not pregnant?

Semua tanda2 kehamilan sy telah lalui..period sy last bln 12..sy xprnah lwt cmni..cek upt spnjg sy xperiod n yg first ade double line but samar2..adakah ade org mengandung tp upt nye negetive?

pregnant or not pregnant?
2 Các câu trả lời

kdg2 brand upt test dan masa check pun mempengaruhi jugak. cuba dgn brand lain lg. dan kalau boleh check masa kencing pertama awal pagi..