Opk terang walaupun tengah period?

Boleh jelaskn knp ya? Sbb period sy teratur je dan tiap kali lpas period cek upt line samar2 sgt.. sy last jmpa suami bulan 5 lpas..sy period je bulan 6, bulan 7 ni.. kami pjj.. start dri situ upt samar2 sgt wlupun period mcm biasa.. first sy cek upt masa bulan 5 (last jmpa suami), slepas tu sy period, dan period lg bulan 6, hbis period cek sama juga double line samar2, period bulan 7 ni cek lg, double line juga tp samar2.. yg pengalaman atau tau boleh bantu jwp😊#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

3 Các câu trả lời

kalo dah mcm tu lebih baik sis buat pemeriksaan dgn doktor.. biasa 2line tp samar² tu tanda kandungan masih awal lg sis.. sy pun baru ni samar² juga masa check upt . sekali ja sy buat . alhamdulillah lepas jumpa doktor baru ni n scan. skrg dah masuk 3bln mgndung ... semoga dipermudahkan urusan sis .baik jumpa doktor ya.

sebaiknya sis jumpa doktor utk buat pemeriksaan.. sbb mcm sy pernah 2x terjadi ank no2&3.. bulan2 sy period mcm biasa,normal. tp bila check bby dah 3-4bln..padahal bulan² period. sis terus jumpa doktor jgn buat pemeriksaan sndri. harap membantu sis..

2mo trước

oh yeke.. surprise la klau gitu kn.. hehe.. sy takut nk g cek kt klinik.. sbb sy cuba la search simptom2 klu ada cyst ke pcos ke ape2 la, tp xde smua tu. tp perut asyik lapar je, lg2 time malam. klau nk buang air kcil tu mmg kerap la. mmg x boleh nk tahan. klau ade rasa2 nk baung air tu cpat2 la ke tandas. tp sebelum mula2 sy cek upt, dlm masa stngh jam tu 4/5 kali ke tandas dan sikit2 je yg kluar. bila sy rasa mcm pelik tu, esoknya try la cek, naik line cuma samar sgt2, mata kasar mmg nmpak tp klau kt gmbr xbrp nmpak. skg ni pula mmg tiap2 bulan period, skrg pun tngh period dh 4 hari. org kata klau cek opk line terang tu pun boleh jd ngandung juga. xtau la sy.. hihi

Tolong p chck dkt klinik , sepupu sy datang period mcm biasa upt +ve . Tp dpt kngdungan luar rahim terus kena opt buang tiub sebelah