Buat Buku Pink

Hi semua. Sy plan nak buka pink dkt klinik swasta & bersalin dkt swasta juga. Perlu tak sy buka buku dkt KK? Actually ni pregnancy yg kelima. 1-4 mmg buka buku dkt KK. Pregnancy ke3 baby meninggal dalam perut & ke4 miscarriage. Jd yg kelima ni sy jika diizinkan Allah sy nak jaga betul2. Skrg baru 4w3d, dah byk kali test upt semua double line. Now nak tgu sampai 7 or 8w baru nak pegi cek dkt swasta. Tq mommy yg sudi share & beri pendapat. #bantusharing #ingintahu #advicepls

2 Các câu trả lời

saya pon bukak buku di swasta je sbb plan nk bersalin swasta jugak.. dr sy cakap kalau bukak di swasta tiba2 nk bersalin dekat kerajaan pon tak de masalah as long as maklumat dlm buku tu lengkap..

tak perlu, sebenarnya buka buku kat swasta nak bersalin kat kerajaan pun boleh je sebenarnya. semoga dipermudahkan urusan ye