Nak tanya rasa gerak baby

Assalammualaikum IBU2 semua saya nak tanya rasa baby gerak tu MCM rasa tumbuk kecik2 tu ka atau bukan saya baru 21 mnggu 5 hari mula rasa tu hari jumaat MLM. Rasa pelik ttba ja perut rasa MCM sesuatu dari dalam Tapi x nampak MCM timbul la dekat kita punya kulit luar kalau baby tumbuk2 dari dalam. Cuma rasa dari dalam ja .ingat sakit perut ka apa tapi kerap jugak dlm bbrpa kali MCM tu. Sebb tak tau rasa MCM mna anak pertama xdak pengalaman..nak tanya yg berpengalaman la terima kasih yg sudi jawab 😊

2 Các câu trả lời

kalau dh lbih 18 week slalunya akn rasa baby bergerak lembut² je.. sy 18 week lg baby dh gerak.. tp xtimbul.. dh msuk 20 week baby trlmpau aktif.. smpaikn tgn nurse pun dia tumbuk bila nurse pegang perut..

sy pon bby first 22w. rse mcm denyut angin Lalu je dlm perut. mmg xnmpk timbul apa dkt perut hehehehe.. aktif lps sy mkn dan mlm time nk tido.

3y trước

maknanya tu MMG baby gerak2 la kan 🤭