overdue 40w 1d

hello semua.. Sy due sepatotnye 21/1 tapi saya dah dari 20hb 3cm.. doa kan sy Naetaly Nicole Ramanus dipermudahkan ye,bukaan dengan cepat ..doakan anak dan ibu sihat.. contraction on & off. Risau kena serah diri 27/1 😭😭

4 Các câu trả lời

ramainya baby January overdue termasuk baby saya 😂 semoga semuanya berjalan lancar ye mommy, awak selamat, baby pun selamat 🤗

1y trước

haha geng2 overdue ni sis😂 amenn2 semoga kita semua selamat melahirkan anak❤️❤️

hii semua, saya dah selamat bersalin hari ni jam12.11pm. thank u share smua❤️

1y trước

40minggu 4 hari sis sy over due, nasib kluar awal jgak takut induce🥹

saya due 21/1, 23hb baru bukaan 1cm, 28hb kena paksa bersalin 🥹

1y trước

awak dah ada contraction ke ? saya dah ada, but tak pasti false or true contraction. contraction every 5-10minutes

semoga dipermudahkan sis..pujuk2 baby cpt keluar

1y trước

thank you sis. dah pujuk dri 38w tp baby masih selesa dlm perot