kurang selera masakan sendiri

Hi semua sy bru 6w5d pregnant. So far xda loya ke ap. Tp start smlm jd tak selera sgt bila masak xlalu mkn. Nak beli tapi kdg2 taktau rasa nak mkn apa. Mmg ada ambik buah cmtu jgk tp lapar benda lain sama. Smlm mlm pening kepala lepas mkn pun. Makanan apa yg blh bukak selera ye?

1 Trả lời

saya pun macam tu. then semua fav food saya tak boleh masuk. tapi fav food partner dapat pulak😅. try makan fav food husband u. mana tau baby nak terima.