Period lama sgt

Hi semua, sy bersalin secara czer & darah nifas sy selama 64hari. 10 hari selepas tu period sy dtg. Sehingga harini period sy sudah masuk 20hari. Tp sy risau sbb lama sgt. Normal ke period lama mcm ni atau ni drh sakit. Sy risau pendarahan dalaman.

2 Các câu trả lời

1. nifas max 60hari. lebih dari tu, darah istihadah. 2. haid max 15 hari. lebih dari tu, darah istihadah. istihadah ni darah penyakit. so tak normal lah

9mo trước

Tq awak sharing

hai awak... sorry nk tnye... lepas tu apa jadi? awak jumpe doktor.. doktor ckp ape? sbb saya skrg mcm ni