Mengandung boleh urut ke?

Hi semua, sy 23 weeks pregnant and I think badan I banyak angin dan cause I’m working so bahu/shoulder agak sakit/letih. Nak tanya, boleh ke sy pergi urut ya? Just utk bahagian bahu sahaja. Mohon penjelasan. Tq!#adviceappreciated #firsttimemom

4 Các câu trả lời

Boleh urut . Sy pun 24week hari tu mengurut . Mula2 takut jgk tapi dh tanya tukang urut dia kata takpe . Tapi ambik yang prenatal massage . Jadi dia takkan tekan kuat2 sangat

Boleh.. ada certain tmpat urut dia ada yang untuk pregnant lady punya, takde sentuh bahagian perut pun

3t trước

Terima kasih dear!🩷🩷🩷

blh sis tp kena bgtahu tempat yg sis urut tu, minta pre natal massage @ pregnancy massage.

minta suami urut je klu takat kt bahu tu

3t trước

Mmg suami I urut pun, but I nak something more. So my question is, boleh ke tak boleh pergi mengurut?