Masuk 23 weeks memang sakit2 badan ke..

belikat,bahu,pinggang semua sakit rasa bisa2 nak urut tp tak berani..cuma sapu2 balm panas je.

3 Các câu trả lời

Ye sama lah sakit2.. Nak bangun pun susah.. Malam2 meragam sakit2.. Xboleh tido.. Pergerakkan pun dah slow..

2y trước

tu la kadang tak tahan mengalir jugak air mata..kne kuat untuk anak..hrap cpt2 la hilang sakit2 ni..

aah, saya pun duk rasa. suruh husband urut kt area tuh je, pinggang mmg tak kacau, terpaksa tahan .

2y trước

terpaksa la tahan..harap cepat2 la hilang rasa sakit2 ni..😭

normal awk,biasalh ujian mngandung

2y trước

sy law lenguh sapu minyak bidara je rasa laa angin2 skit tp jgn minyak panas sngt.....