Group Support for Surirumah

Hi semua Surirumah yang supportive,yang mental down,yang stress atau apa-apa saja yang berkaitan,takda tempat nak luah ke ... Boleh pakat join group telegram. SuriRumah saja ✅ Yang ada masalah✅ Yang takda masalah✅ Yang pandai bg kata2 semangat✅ Yang positive ✅ Yang stress ✅ Yang buntu ✅ kaum berlainan jenis dilarang.❌ bukan group niaga❌ Bukan juga group mintak bantuan ❌ https://t.me/+myo1SUvQPDBkY2I1 #bantusharing

6 Các câu trả lời

Kaum berlainan jenis dilarang? So, utk melayu je ke group tu?

1y trước

Mksudnya berlainan jantina

Tak blh pun bila tekan join tu😕

1y trước

Yela.. Invite link dah expired

okay, saya dah masuk group

Sy nk join tp tk dpt

support 💪

👍