Speculum darah coklat?

Hi semua. Semalam di klinik,saya baru kena mulut itik (speculum) tu dengar dr untuk tengok cervix saya berdarah ke tak. Sebelum ni ada lendir+sedikit warna coklat. Dr cakap tak ada semua ok. Semalam lepas dari speculum tu,berdarah merah sikit. Lepastu takde apa. Tapi harini keluar spot-spot coklat gelap pula. Kenapa ya? Mungkin ke pendarahan sebab mulut itik tu semalam? Memang sakit betul, nak menangis saya sampai 3 nurse datang dan 1 doktor 😂😂 Baru anak first ni. #firstmom ##firstbaby

1 Trả lời

Kalau masuk speculum tu, kalau sakit, mesti saya kena spotting. Sekali je tak sakit sbb sy relax dan doktor pun buat gentle masa tu. Yg tu xde spotting. So, saya anggap, klu saya takut, memang rasa sakit, keluar spotting. Klu cool, x sakit. Tak de spotting. Boleh tak macam tu anggapan sy?🤭

2y trước

Haha.. Siap nak lari tu 🤣