Waktu dulu-dulu zaman kita, berapa ya dapat?

Hi semua selamat petang🥰 Nak tanya lah, waktu zaman kita sekolah dulu-dulu kan... Berapa ya duit belanja anda semua?💵 Min dulu sekolah rendah Rm2, sekolah menengah Rm4😅

Waktu dulu-dulu zaman kita, berapa ya dapat?
446 Các câu trả lời

Sekolah rendah 1. Naik tingkatan 1, 2 2ringgit. Tngkatan 3 4 5 4/5ringgit. Sbb ad kls tambahan. Balance masuk tabung buat mkn time lpk ngn kawan2

rm1 je, slalu bekal. zaman 90's makanan kat kantin x mahal, lagipun kena berjimat. walaupun ank bongsu, abg2 tgh further study masa tu xde ptptn

skolh rendah rm2..kdang² rm3..skolh mnengah ma kasi rm3 tpi kdang² maktok tmbh rm2 sbb tkt xckup cucu nk mkn🤭cucu mkn bnyk tpi xbsar²😅

tak pernah ada pun duit belanja masa sekolah rendah. Sbb ada RMT. Masa sekolah menengah je ada duit belanja Rm5. Itupun jarang2 guna.

Saya masa sekolah rendah bawa 3 ringgit. Sekolah menengah pun sama juga rm3 ringgit. Tp saya pandai simpan duit dlm tabung 😊😊

sekolah rendah start 50sen ke 80sen sekolah menengah rm1-2. lebih bergantung kepada aktiviti hari tersebut. asrama rm50 sebulan

sekolah rendah rm1 . bila skolah menengah rm20 untuk 1 mngu kat asrma.. rasa cukup je masa tu. skg rm20 sejam je hbiskan😟

sekolah rendah 0.20sen sekolah menengah 0.50sen..bukan tiap2 hari ada..klu tiada bawa duit,habis sekolah d ruma baru mkn

Sekolah rendah = 0.90 sen Sekolh mngah = xda. Sebb sklh asrama.mkn d sediakan. Duit tambang nak balik je. #TAPSupermoms

Sekolah rendah rm2. Sekolah mnengah rm5 sbb naik bas tmbang g sekolah,, 2 bas. Lbh sekolah rendah & mnengah simpn,,