Tahap sekolah kat buku pink

Hallo momys nak Tanya kat buku pink kena letak tahap sekolah kan. Agak² nurse akan Tanya x nama sekolah yg dulu?

3 Các câu trả lời

haha.. kalau dia nk tanya nama skolah kena sediakan ruang yg pnjg lh.. nurse tmpt sy, kalau diploma dia tulis diploma dgn course yg ambil saja

tnye thp pndidikan shj n ddk dkt mne je snng nurse nk dtg umh... xad ny dye tnye skolh dkt mne n 🤭🤭

11mo trước

btol.. nnt nurse buat lwtn mngejut dkat rumah.. mse sy 16w nurse dh dtg umh.. check jntung bby ,tknn darah n tngok prkmbngan ibu.. tmpat laen sy xsure..

Tak tanya lahh 😆

11mo trước

yeke😅