Nama bayi viral & unik!

Hi semua selamat pagi🥰 Jom pagi ni tolong min dan ibu-ibu lain! Ramai mommies tanya min, minta cadangan nama bayi especially yang #firsttimeparents 👶 So, jom pagi ni kita suggestkan sikit nama-nama yang sedap dekat bawah ni👇 Untuk mommies yang belum ada pilihan nama tu, boleh 𝐋𝐈𝐊𝐄 & 𝐒𝐈𝐌𝐏𝐀𝐍 𝐏𝐎𝐒𝐓 ni sebagai rujukan tau! #suggestbabynames #babynamesviral #viralbabyname

Nama bayi viral & unik!
24 Các câu trả lời

Semoga dapat membantu utk siapa yg nak nama anak mcm jepun2 sikit tu 😅 Hannah yumni = kasih sayang keberkatan Hanina arimi = rindu yg besar Huriya amami = pengikut setia golonganku Yamha Hamra = merpati kemerah-merahan

Daaimah Izz Maissa Masouda Masikah Inaz Mayesa Isyq Maisun Zada Yumaira Qibtiyyah Ghumaisyah Akia Hanami Aiyani Aralyn Nasumi Arimi Ayesha Sumera Auji Hariyah Syaikhoo Syakura Al-heidi Hidayati Maisun

Muhammad Aqil Furqan Muhammad Afiq Aniq Myra Nur Airisha Nur zara Aisyah Aisyah Hijannah Aisy Arryan Nur Bella Amanda

Nama abgnya dlu Qhalaf Naufal . InshaAllah kalau baby girl nama adik Qhesya Naura / Qhaleesya Naura .

Nur Liyana natasha Nur zahirah umairah Nur amni damia Mohd izz rayyan Muhd Afiq denial

Muhammad Zharif Luqman Nur Raudhah Yasmeen 🥰

Nur Aufa Adellia Muhammad Areeq Naufal

Hana - bunga Dlm bhs jepun pon maksud bunga jgk

Tu la tgh pikir nama baby ni. Adam areeq ok tk ??

4y trước

sedap dan senang nak sebut😍

saya pom sdg mencari gabungan nme delisha ni..hmm

4y trước

Adelia Delisha