Sentiasa lapar

Hi semua, saya sentiasa lapar early pregnancy ni. Is there anyone yg mcm saya? I need tips to survive puasa…

5 Các câu trả lời

Same goes to me.. Mcm mknn tu cpt betul dihadam... Lunch mkn nasi, pukul 3 4 mesti dh lapar balik.. Masalah nya lapar sekali ngn menggigil.. Mcm seharian x mkn.. Saya slalu ready milo kotak ngn roti dlm beg.. Saya slalu pikir saya nie hypo ke..

1y trước

Allahu.. betul ni.. saya selalu ready milo & chipsmore. Ada sugar kan.. tulah xtau mcm mana nk puasa

Awk dh berapa week ya ? Saya before 6 week pun lapar juga tp dh masuk 6 week dh start muntah xboleh makan . Xde selera makan sbb mulut start pahit

1y trước

Saya skrg 8 weeks dah. Sometimes pahit jugak tp sbb mmg all the time lapar. Saya makan je

hi awak. kalau puasa nanti awak tak larat, boleh je bukak puasa. jangan paksa diri tau. kesian baby dalam perut nanti.

tengah alami.. skrg 4week.. mmg 3 4 jam skli akan lapar.. jdi mmg standby buah bnyk2 sikit.snack roti..

Sama la..cepat giler lapar pdhal bru je mkn.lapar plak mcm xblh bwk bincang😅