Hungry mom

Baru 1st trimester pregnancy - 5 weeks, sentiasa rasa lapar. Tekak rasa nak makan je sbb perut lapar. Is it normal and patutkan layankan je rasa lapar tu? Makan dan makan.. ke ignore? #1stimemom

2 Các câu trả lời

boleh je nak makan tapi kena kawal. sehari limit 3 kali makan berat yang sihat. antara tu boleh kudap/ snack pape tapi yg sihat contoh buah, oat, yogurt, kacang, roti wholemeal etc. kalau kerap makan berat nanti boleh jadi gdm

Layankan je. Asalkan makan byk benda berkhasiat