Ruam Gatal atau Chicken Pox?

Hello semua.. saya pregnant 18 minggu. Dan keluar ruam tapi tidak pasti ruam gatal ataupun chicken pox. Sudah ke klinik Dr informed bukan chicken pox. Ada ibu2 yang pernah alami?

Ruam Gatal atau Chicken Pox?
31 Các câu trả lời

hormon pregnnt mmg mcm² . sy pun kene gatal² ni

5y trước

Kan... Harap tak lama lah..

Mcm sy.. Tp kat lengan ja.. N kat dada

Macam alahan je. Ciken pox bukan macam ni

5y trước

Haah.. Dr pun kata mcm tu.. lagi pun sya tak ada demam

Sya pon perna begitu.. Lama2 hlg la tu

5y trước

Haah.. skrg dah 2 mggu gatal dah semakin kurang.. harap2 bekas hilang cepat laa

Ya sy pn ada bgni tp d kaki sj

5y trước

Syok scratch bah.. hehe

Sya perna halami bnda yg sma

5y trước

Wah bagusnya.. sya masuk 3 mggu skrg

sama la.. saya bahagian kaki

4y trước

sme lah sis.. kat leher punggung perut.. tpi mcm jerawat2 tu.. asik nak picit2 je... tpi tkut lpas bersalin x hilangg..

Pembawaan bby tu

5y trước

first time kena ni... Dari first to third preggy tak pernah kene mcm ni

pernah

5y trước

ye hahahaha

pernah

5y trước

Bertabah ja la kan..