miss V gatal lepas bersalin

saya nak tanya.. saya dah bersalin 26hari dan saya kene chicken pox waktu 15 hari berpantang tapi sekarang chicken pox saya dah kering cuma dekat miss V tu dari start kene chicken pox sampai sekarang gatal merenyam mcm tu.. kadang sampai tak boleh tidur rasa nak nangis.. bila check jahitan semua ok dah bercantum cuma gatal sangat.. suami check kata banyak chicken pox juga dekat miss V tapi gatalnya sampai kedalam lubang miss v tu.. saya tak pasti gatal sebab luka jahitan ataupun chicken pox😭

1 Trả lời

Awk ada set tangas tak ? Kalau awak ada set tangas buat setiap kali awk buang air kecil ia bagus dpt kurangkan gatal di area miss v … awk tangas dlm 15 minit kalau lebih lagi bagus dan kerap tukar pad