Dalam dlilema

Hi semua . Saya nak tanya . Saya pregnant twins dah 4 bulan . Saya bercadang utk bersalin swasta . Sbb saya jenis ada allergic dgn ubat . Iron tablet saya mkn pun saya kena allergic jugak . Tapi skrng nie mak ayah saya suruh saya bersalin government sbb diaorg risau babies keluar kena kuning / tak cukup bulan nanti kena tahan kat nicu . Kalau swasta mesti mahal kan . So skrng saya buntu . Mcm mana yea nak buat ? Ada pendapat tak ? #mommybuntu

1 Trả lời

kalau bab ubat yg mana allergik sis rujuk dengan doktor dulu. adik ipar saya baru je bersalin twin kat hspital gov. bersalin normal. ada betul mak ayah sis cakap tu. kalau ada komplikasi pape doktor pakar ada. tapi apa² pilihan di tangan sis. 😊

4y trước

kan. pape pun tahniah sis. semoga dipermudahkan semua 😊