ingin bertanya

hi semua ,saya nak tanya maaf lah soalan sy ni agak sensitif sikit,anak sy baru masok 5 bulan ,sy mnyusu badan sepenuh masa,dan sya mnggunakan kaedah merancang iaitu suntikan depo ,baru baru ni sy ada bersama suami tapi suami terpancut dalam adakah sy berisiko untuk hamil ,cuma baru kli ni jela terbabas harap ada yg sudi jawab terima kasih?

1 Trả lời

Msih ad rsiko tp rendah.. sy pn guna depo. Tp xbuang dlm. Sbb msing2 xready klau lekat lg. 😅

5y trước

sy trlepas tu yg takot tu tapi baru skli la ,4 hari lpas ada trun darah tpi skli tu jela pstu stop