supplement untuk ibu mengandung

hi semua, saya masih di awal kehamilan iaitu 4 minggu. boleh tak suggest apa supplement yg saya patut ambil? sekarang ni cuma makan folic acid Appeton tu. #1stimemom #bantusharing #firstmom

2 Các câu trả lời

Acid folic pon sudah cukup sis, tapi saya amik sekali dengan b-comp, vitamin c mmg saya makan sblum prggy lagi, week 5 saya bleeding terus ke klinik, klinik bagi obimin. Mmg consume yang tu je and saya makan buah je banyak (sis boleh search di bahagian nutrisi tu tngk buat apa yang boleh makan apa semua) macam saya suka oren and apple sbb tembikai saya tak boleh makan, mesti akan bleeding,lagi satu saya suka amik kurma and kekacang. Kalau sis jenis minum susu, boleh je minum susu.😊

2y trước

Sis,skrg baru 5week 5day.. smlm prg klinkk sbb bleeding tapi doctor x bgi ubat apa2 pon dan skrg kluar sporting coklat tu .. mcm mna sis

1st trimester folic acid yg paling penting. klu blh minum susu, dh boleh ambil juga. Xkisah susu kotak or bancuh.

2y trước

thank you ya sis☺️