tanya pasal susu

Hi semua.. saya kan masih preggy 23 week tapi susu sya ni dah banjir sampai bra and baju basah.. kadang pun cadar katil saya pun basah jgak. Saya nak tanya, bole ke saya nak sedut susu tu guna penyedut susu?? Sebab saya nak tahu colour susu tu colour apa..

3 Các câu trả lời

pakai nursing pad tampal dkt bra, susu takkan meleleh kene bra. habis pakai tu buang je dalam tong sampah. jangan sedut apa apa. knpe nak tahu color ? susu smua warna putih je. cuma cair dgn pekat je. 😅

X perlu rsanya. Nty akan munculkan kontraksi

pakai je nursing pad pada bra