Rasa mual baru ada semasa trimester kedua

Hi semua, saya dah masuk 20weeks++. tapi baru2 ni start rasa loya pagi2 and kdg2 lepas makan. Masa trimester pertama haritu elok je tak ada pulak loya2. ada tak yg pengalaman mcm saya?#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

Alahan x kira trismester sis. Saya masuk thris ke 2 baru hilang lepas Raya. Alhamdullilah. Jadi sis mmg kena sabar saja sampai dia hilang. Semoga sis tabah ☺️

Ada je, saya la tu. Masuk 17-18w start alahan masuk bilik air je loya, bangun tidur pun loya. Tak lalu nak makan sampai berat drop.

Normal. Ada yg sampai bersalin

ada je