LEWAT PERIOD

Hi semua, saya dah lewat period 10 hari, sebelum ni saya tak pernah lewat sampai 10 hari. Paling lewat pun 2 hari je. Tp bila cek upt asyik negative. Bila waktu yg sesuai ut cek upt ya? Saya mengalami tanda seperti sakit payudara dan jadi kuat makan. Kalau mual atau pening, suami yg rasa buat masa skrg. Tp masih tak dpt detect sama ada saya pregnant atau tidak.

LEWAT PERIOD
1 Trả lời

Waktu paling bagus utk check upt waktu pagi sis. Bangun tidur terus check. Saya pun period lewat lepas tu bila check ada dua line. 😂