1st trimester

Hi semua. Saya baru join community ni hee. Nak tanya, sy check upt double line. Lpstu track guna apps, kandungan dah 5w. Sy guna clearblue digital 2-3w. Pergi clinic nak scan doctor ckp tak nampak kantung lagi tp dinding rahim dh tebal. And masatu check upt sekali lagi naik double line. So betul ke masih dlm stage awal? 😅 saya pernah miscarriage sebelum ni so kali ni nak berjaga jaga 🥹

2 Các câu trả lời

Selalunya 5w belum nampak apa-apa lagi . Kalau bernasib baik ada lah nampak kantung je dgn dinding rahim menebal . Kalau dinding menebal mmg betul pregnant la tu 🤭

2y trước

Oh yeke hehe sy ni risau sgt yela pernah ada experience miscarriage so sgt laaa berjaga jaga. Anw terima kasih awak! 💖🤗