Boleh Makan ikan masin tk?

Hi semua, saya baru 6 weeks. Boleh ke saya mkn ikan masin? sbb saya dlm fasa loya2 lagi. Tekak saya mcm suka mkn masin2 pula. Boleh ke?

13 Các câu trả lời

Boleh je InsyaaAllah okay. Saya haritu makan ikan masin sepat. Bertambah-2 juga hahah sebab ada belacan and ayam masak lemak

saya makan je sis siap bertambah² sebab tu je yg paling selera nak makan masa 1st trimester 😂

Sedap tu kak ikan masin dgn nasi panas2 sambal belacan sikit perh 🤣 mkn je lah kak

blh tp berpada2, risau kang darah tinggi pulak makan masin2 bnyk sgt

Makan je, janji ada makanan masuk tapi jgn banyak sangat

tak boleh sebab tak ajak sy 😋 hehe.. makan berpada2 ye..

bole sis . tpi jaga2x jgk tk nk bgi drh tinggi .

Boleh. Aslkan dah basuh & masak elok. 😁

blh..sy pun mkn dlu..baru dtg selera

Boleh jika tiada alahan dengannya