Cabaran! Jom jawab soalan di bawah!

Hi semua pengguna TAP! Selamat petang semua🌥 Jom petang-petang ni kita buat cabaran😎 Cuba jawab soalan di bawah ini dengan jujur😏 Soalan No.1 tu rasanya mesti ramai ada jawapan yang sama😆

Cabaran! Jom jawab soalan di bawah!
35 Các câu trả lời

1. Doktor 2. Kursus medical assistant 3. Medical assistant @ MA @ Dressar 😂💕

Masa kecik takda cita2😂😂 Belajar degree chemistry Kerja sekarang bahagian operation

1. Arkitek / Polis 2. Sijil Auto CADD / Degree Pentadbiran Perniagaan 3. Kerani 🤭😁

Cita cita : Accountant Study : Business Management Kerja : stewardess 😂 lari teruk

1. Pegawai bank 2. Degree perancangan Dan Pengurusan pembangunan 3. Suri Rumah 😂

1. arkitek 2 kejuruteraan elektrik Dan elektronik 3.. suri rumah tangga

cita cita: wartawan kursus: pendidikan (guru) sekarang: suri rumah 😂

cita2 nk jadi pramugari kursus perakaunan akauntan rmh tangga 😂😱

1. Pegawai forensik 2. Kejuruteraan ukur tanah 3. Technician process

nak jadi polis Dip air-conditioning sekarang tanam anggur 😂