Sambung ayat di bawah ini!

Hi semua pengguna TAP🥰 Jom sambung ayat di bawah ini😍 Kot-kot pasangan anda terbaca kan, mesti terharu😘

Sambung ayat di bawah ini!
72 Các câu trả lời

saya sayang suami saya kerana Allah Taala. suami sy menerima saya seadanya. Alhamdulillah..

Saya sayangkan suami saya kerana suami ada bersama saya di waktu susah dan senang ♥️

sya syg suami sya kerana allah dn dia seorg yg bertangggungjwb dn caring sgt²

kerana die seorang yang amat memahami dan mencintai sy sepenuh hatinya💘

saya sayang suami Saya kerana dialah yg terbaik yg Tuhan telah berikan

Saya Sayang Suami Saya Kerana Menerima Saya Seadaanya Dan Kerana Allah

Saya sayangkan suami saya kerana Allah. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Saya sayng suami saya kerana Allah dan mnerima saya seadanya😇

Kerana Allah telah temukan kami dan dia imam dalam keluarga😘

Saya sayang kan suami sya kerana Allah ❤️u my husband 💑