Jom sambung lirik di bawah!

Hi semua pengguna komuniti TAP🥰 Sempena minggu kemerdekaan ni, jom kita uji memori kita dengan lagu kemerdekaan🤓🇲🇾 Lagu ni waktu min kecil-kecil dulu selalu menyanyi dekat sekolah beramai-ramai☺️ Jom siapa ingat lagi jom sambung😉 #TAPmerdekaMalaysia

Jom sambung lirik di bawah!
13 Các câu trả lời

Merahmu bara semangat waja Putihmu bersih budi pekerti Kuning berdaulat payung negara Biru perpaduan kami semua Puncak dunia telah kau tawan Lautan luas telah kau redah Membawa semangat jiwa merdeka Semarak jaya kami warganya Empat belas melintang jalurnya Semua negeri dalam Malaysia Satu suara satu semangat Itu sumpah warga berdaulat Jalur gemilang di bawah naunganmu Jalur gemilang kami semua bersatu Perpaduan ketaatan Amalan murni rakyat Malaysia Jalur gemilang megah kami terasa Jalur gemilang kibarkanlah wawasan Merah putih biru kuning Jalur semangat kami semua Berkibarlah Berkibarlah Berkibarlah yeayyy..okies done nyanyi smbil menaip..hehehe😂😂✌

4y trước

👍🏻

merah mu bara semangat waja putih mu bersih budi pekerti membawa semangat jiwa merdeka semarak jaya kami warganya...

Merah mu bara semangat waja.. Putih mu bersih budi pekerti.. Membawa semangat jiwa merdeka.. Semarak jaya kami warganya..

Merah mu bara semangat waja.. Putih mu bersih budi pekerti.. Membawa semangat jiwa merdeka, Semarak jaya kami warganya..

merah mu bara semangat waja putih mu bersih budi perketi Membawa semangat jiwa merdeka Semarak jaya kami warganya

Merah mu bara semangat waja Putih mu bersih budi pekerti Membawa semangat jiwa merdeka Semarak jaya kami warganya

Merah Mu Bara Semangat Waja Putih Mu Bersih Budi Pekerti Membawa Semangat Jiwa Merdeka Semarak Jaya Kami Warganya..

Merahmu bara semangat waja Putihmu bersih budi pekerti Kuning berdaulat payung negara Biru perpaduan kami semua

bara semangat waja bersih budi pekerti jiwa merdeka kami warganya btl x😅

Merah MU bara semangat waja Putih MU bersih budi pekerti