HAMIL LAGI 💕

HI semua. Okay kah pregnant tapi anak pertama masih 10 bulan??? 😅 Check guna pregnancy test, nampak macam double line tapi yang T tu kabur2. Esok baru nak confirmation d klinik.

1 Trả lời

Maaf nak tanya sis sebelum check upt berapa lama tak datang period ya? Saya anak baru 11 months tapi dah 46 hari lambat period. Cek upt 3x still negative 😅

4y trước

5 hari sis. Biasa 1 2 hari sebelum due date period dah. Paling lambat pun 3 hari baru datang period. Sebab mula2 anak pertama tu pun sy check sebab lambat sehari ja 😂 try2 check sekali double hihihi...