Breech

Hello semua. Normal tak kalau dalam 29 minggu kedudukan bayi masih breech?

15 Các câu trả lời

Sy 31 weeks..masa 28 week dh elok dh duk bawah.. ni nurse cek kata baby dah kedudulan oblique.kepala dh senget ke tepi.bila baby kick terasa belah kanan je.tapi die kata baby masih boleh pusing lagi smpai 37 mggu. 3 ari bln ni die kata cek balik tgk baby pusing balik dak..😆😆😆

Saya masa bukaan rahim 4cm doktor cek baby elok kedudukan nya di bawah tapi selepas doktor pecahkan air ketuban, tiba2 baby berpusing kepala ke atas. Tak psl2 saya emergency czer. Percaya tak masa tu, kandungan saya dh 38mggu. Ni kandungan saya yg ke3 dan 1st time saya kena czer.

Sy 25 breech juga punya la risau sbb pen merah, nurse pula xkata Apa2... Trus tnya kak ipar katanya nnti pusing juga Cri jln dia nak kluar.. Bru lega 😅

Saya scan 29 weeks breech..tp masa sebelum bersalin 31 weeks..baby prem..baby berpusing dah..bersalin normal je..

Normal nty 30w ataw pn 34w dy pusing,sy pn mcm tu gk,skrng dh elok dh

Normal, jgn lupa buat exercise seperti kedudukan sujud tu, it helps!

Normal sis.Sy 33 w aritu still breech.Masuk 35w die turun dh.

Normal, dari awal sampai bsalin tetap breech jd czer je..

Normal slgi belom 39 minggu n ada tanda2 nk bersalin

normal tu,nti dh nk dkt due nti bby pusing.