Tanda Merah Pekat

Hi semua normal ke kalau pregnant 5weeks ada keluar darah macam jelly warna merah pekat? 😔

11 Các câu trả lời

Saya dah jumpa doc dan scan. Alhamdulillah nampak kantung cuma janin tak nampak lagi. Doc tak dapat nak putuskan apa lagi dia cuma minta bedrest dan dia bagi ubat kuat rahim. 2 minggu lagi datang scan semula. Mudahan baik2 saja 🥺🤲🏻

5mo trước

sorry tnya macamni ke darah ? saya pun 5w jugk risau

Jgn bce komen negatif, ianya normal sbb awl implant tu, jgn stress, jgn pikir y bukan2, try jumpa doc juga.. Sbb kakak sy tiap kali pregnant mmg bleeding mcm org period every month, cuma nye mmg always refer doctor tu je, 😊

3y trước

Ye betul... Mmg ade.. Sgt special kan Allah bagi die mcm tu,

better awak pergi check hospital sebelum apa2 yang buruk lagi berlaku . dari pengalaman sekeliling , bole terus pergi hospital dan doktor akan cucuk / suntik ubat untuk kuatkan rahim dan sebagainya

klo kes mcm awak sama mcm sy , sbb sy scan twin but 1 kntong tuh mngecil .. trun darah mcmtuh sy ingt normal g sn smula tinggal 1ja😌

Saya pun macam ni. Doc kata tak normal. Threatened miscarriage. Lepas 2 weeks baru gi clinic scan semula

2y trước

Betul sis. Kebanyakan kenalan sy macam tu. Maybe badan/rahim shock sbb kalau pregnant banyak perubahan dalam badan. Pregnant 2nd time baby sihat.

Tak. Kalau darah merah pekat kena terus jumpa doktor.

Semua darah tak normal masa mengandung.

Tak normal, silakan jumpa doktor

Terus ke emergency. Xnormal

refer doc dear