worried mom

36 week, berat baby 2.4 kg, normal ke tak normal ya.. fst baby.. 😩 risau sgt...

12 Các câu trả lời

Don't worry as long as Dr pantau nampak baby aktif no problem.. same me bfor besalin mingu 37 berat baby masa keluar 2.3kg only, after 37mingu baby sudah matang, now my baby 2 months++ berat sudah hampir 5kg, bfor i pn worry after besalin maya jadi okey... 😍 gud luck for u..

Norml tu xperlu besr jnji bby siht nk bersalin norml snang nk kluar.. sy 34 mnggu bru 2.2 kg now dh 34 mnggu 5 hari.. ☺️

normal sis anak sya pun lahir 38 week 5day berat 2.69kg JK sis

Normal tu sis. As long as doktor kata normal, jangan risau.

Normal sis,sye 36w...2.7kg,tu pn dktr ckp bby bsr dh...😅

normal sis. sma mcm sy. bersalin 37week n berat dia 2.9kg.

normal sis..saya 35weeks 2.3kg sis

Normal sis

Normal

normal