Badan naik ruam after minum enfalac

Hi semua need suggestion. My baby currently minum enfalac baru 2 minggu. Tp harini badan dia naik ruam teruk mcm dlm gamba ni. Ni sbb tak sesuai susu lembu or enfalac tu tak sesuai dgn dia?

24 Các câu trả lời

Kena try susu lain sis.. Susu ni kena try n error samada ssuai ke x dengan anak 😂

Bby ada g6pd ke ek?? Klu de g6pd dia leh minum susu tertntu je..xsmua susu leh minum

5y trước

Baby xde g6pd.. maybe x sesuai kot huhuu

cuba lactogen sis tp beli dulu yg kotak kecik untuk cuba kat baby

Samalah baby saya... Tapi saya x pasti alahan dengan apa.

5y trước

Dah 3 hari kena... Bg susu dutch baby tp baby x mnum..just ggit puting.skrg ok dh skit, sapu ubt yg dctr bg..mgkn pmakanan sy jgk, tu yg xtaw punca. .

Mungkin tak sesuai sis. Cuba tukar susu lain. Karihome ke.

Mungkin x sesuai. boleh cuba tukar susu

susu tu original ke tk sis

Ksiannya.......tak sesuai kot...

5y trước

Tula kesian tgkk 😩

Dah la comel..sian dia..

Tk serasi tu sis😊