Badan naik ruam after minum enfalac

Hi semua need suggestion. My baby currently minum enfalac baru 2 minggu. Tp harini badan dia naik ruam teruk mcm dlm gamba ni. Ni sbb tak sesuai susu lembu or enfalac tu tak sesuai dgn dia?

24 Các câu trả lời

Sblum ni mnum susu apa?

5y trước

Fully breastmilk.. baru je start try kasi minum formula huhuu

Ala² siannye

baby ada eczema ke?

5y trước

confirm sbb susu ye?sbb biasanya if alergic susu akn cirit,muntah,kembung tapi if naik ruam ni berkaitan dgn eczema sbb alergic susu lembu,try susu kambing pack kecik dlu tgk mcm mna

Jauhi phone dr baby

5y trước

Ni gambar dari pengasuh bukan saya punya ☺️