period tak teratur

Hi semua nak tanyaa, saya period tak teratur tapi setiap bulan saya akan chek utp, tapi bulan ni double line, bila scan doctor cakap tak nampak lagi sebab baru 6week, korang rasa awal lagi sebabtu tak nampak ke?? Atau saya ada masalah?

1 Trả lời

Kalau delay period dalam masa 14 hari ke atas, check upt positif. Untuk pengesahan scan di klinik boleh cuba sebulan selepas itu.

5y trước

Itu laa, saya pun takut, tapi diorang cakap setiap orang lain lain tu, rasa mcm lega sikit laa, anak nak masuk no 2 dah