bayi dua bulan selsema lebih dua minggu

Hi semua. Nak tanyaa.. adakah normal anak saya kalau dia selsema lebih dari dua minggu? Umur baru dua bulan. Dah bawak jumpa doctor tapi doctor cakap just selsema biasa. Ada x anak2 tuan/puan pernah mengalami masalah yg sama? Terima kasih

3 Các câu trả lời

bahaya....gunakn lemon untk mandikn ank.mybe sewaktu menyusu...ia tdk sedawa sepenuhnyee...ank didik sy...hidungnyee selalu berhingus...ble ditanya akn ibunyee...ibunye berkata anknye sewaktu kecil...kurang disedawakn..