Week seven

Hi semua, nak tanya week 7 ni ok ke kalau dah nak buka buku pink ke awal sangat? And nk tnya week 7 ni ok ke kalau puasa? Apa simptom2 nk tau untuk perlu segera buka puasa?

1 Trả lời

Ikut kepada kk kawasan. Cuba call dulu tanya untuk buat appointment dulu. Utk awal kehamilan tak berapa disarankan puasa. Sbb janin baru nak berkembang jadi perlukan nutrient yg cukup. Tapii, apa pun boleh cuba dapatkan dulu nasihat doktor yee