Buka buku pink

Hi nk tanya , bila kita boleh start buka buku pink? Week ke brp selalunya?

8 Các câu trả lời

bila dapat tahu pregnant, KK akan minta buat urine test & hiv test(depends kk tu).. lepas dh confirm pregnant, kk akan bagi tarikh appointment utk week 12. lepas week 12 dapat buku sebab kandungan lebih stabil

Saya 5minggu dah buka buku pink. Tapi perlu kena temu janji juga. 30/8/22 ni baru saya datang balik dan buat buku pink

Depends pada KK, ada yang week 8 ada yang terus buka buku ada juga bila datang sana baru dapat date appt

Ikut tempat..boleh call kk untuk booking date..

Kk tempat saya ni akan bg tarikh sblm 12 week

saya dh buat masa 6w4d .

saya buat mase 5w2d

8-12w